Etsitkö työtä lastensuojelun parissa?

Liity osaksi meidän rentoa ja välittävää tiimiämme, jossa pidämme huolta niin nuorista kuin toisistamme

Me Nuorten Kotipirtillä etsimme jatkuvasti osaavia ja sitoutuneita työntekijöitä liittymään tiimiimme. Tarjoamme haastavia ja palkitsevia työtehtäviä, joissa pääset vaikuttamaan lasten ja nuorten hyvinvointiin ja tulevaisuuteen.

Vapaana olevat paikat

Avoin hakemus

Haemme sairaanhoitajia, sosionomeja ja opiskelijoita keikkatyöhön lastensuojeluyksikköömme. Tehtävässäsi tuet lapsia ja nuoria heidän kasvussaan ja kehityksessään, huomioiden yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Arvostamme lapsilähtöistä lähestymistapaa, yhteisöllisyyttä ja luotettavuutta. Odotamme sinulta kykyä työskennellä yhdessä tiimin kanssa ja asiakaslähtöistä asennetta, jossa lapsen etu ohjaa toimintaa.

Riippumatta siitä, oletko sairaanhoitaja, sosionomi tai opiskelija, roolissasi olet avainasemassa luomassa turvallista ja kodinomaista ympäristöä lapsille ja nuorille.

Jos sinulla on intohimoa ja kokemusta lastensuojelutyöstä, olemme innokkaita kuulemaan sinusta. Laita avoin työhakemus tulemaan alla olevasta napista.

Miksi tulisit töihin juuri meille?

Tämä on se paikka, johon voisi vetää hatusta vaikka kuinka pitkän listan superlatiiveja, mutta jätetään ne sikseen.

Olemme työpaikka siinä missä muutkin, mutta jos jokin meille on tärkeää, se on työntekijä. Ja se näkyy erityisesti tässä lueteltuina hyötyinä työntekijälle


Yhteisöllinen ja kannustava työympäristö

Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin. Meillä on avoin ja positiivinen ilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen panosta ja osaamista.

Ammatillinen kehittyminen

Tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia, jotta voit kasvattaa osaamistasi ja edetä urallasi.

Lapsilähtöinen ja perhekeskeinen lähetymistapa

Työskentelemme tiiviisti perheiden kanssa, jotta voimme tarjota parasta mahdollista tukea ja hoitoa jokaiselle lapselle ja nuorelle.

Laadukas toiminta

Pyrimme aina laadukkaaseen toimintaan, mikä nojaa jatkuvan kehittämisen periaatteisiin. Meillä on selkeät toimintatavat ja keinot, joiden avulla takaamme parhaan mahdollisen hoidon ja tuen.

Success message!
Warning message!
Error message!